Психологія соматично хворих - Шестопалова, Л.Ф. (My University, 2012)
У навчально-методичному комплексі "Психологія соматично хворих" розглядаються психологічні особливості людини, яка страждає на хронічні соматичні захворювання, а також психологічні чинники ризику й антиризику соматичних та психосоматичних захворювань; зміни та трансформація особистості протягом хронічного соматичного захворювання; основні проблеми психодіагностики в клініці соматичних захворювань;принципи, методи та технології психокорекційної роботи з такими групами хворих. Навчально-методичний комплекс призначений для студентів факультету психології зі спеціальності "Психологія".
Keywords: Психологія соматично хворих