Семінарські та практичні заняття навчальної дисципліни «Регіонально-адміністративний менеджмент» - Кудінова, Марина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Семінарські та практичні заняття навчальної дисципліни «Регіонально-адміністративний менеджмент». Напрям підготовки 030601 «Менеджмент» для спеціальності 6.03060101 Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності).
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; регіонально-адміністративний менеджмент; практичні заняття; семінарські заняття