Впровадження сучасних методів логістики в підприємницькій діяльності - Присяч, Костянтин Леонідович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У цій роботі я досліджував логістичну діяльність — одного з провідних виробників гідравлічного обладнання у Східній Європі. Це підприємство активно використовує логістичні рішення, і вивчення їхньої роботи дозволяє запропонувати конкретні рекомендації для покращення процесів. Метою роботи є аналіз особливостей впровадження сучасних методів логістики на прикладі АТ «Гідросила», оцінка їхнього впливу на ефективність роботи підприємства та розробка пропозицій щодо покращення логістичних процесів. Об’єкт дослідження – логістична діяльність АТ «Гідросила». Предметом дослідження є теоретичні та методичні аспекти, практичний інструментарій управління логістичною діяльністю підприємства АТ «Гідросила».
Implementation of modern logistics methods in business activities
Керівник: Литовченко Олена Юріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність; competitiveness; підприємницька діяльність; entrepreneurial activity; логістичний ринок; logistics market