Злочини проти основ національної безпеки України - Лантінов, Я.О.; Даньшин, М.В. (My University, 2012)
Альбом схем доповнює навчальні курси з Загальної та Особливої частин кримінального права України. За допомогою табличної форми наочно демонструються структура та зміст основних складів злочинів відповідно чин-ному законодавству про кримінальну відповідальність. Посібник може бути корисним при написанні дисертацій, дипломних робіт, наукових доповідей, курсових робіт чи при проведенні занять. Може бути використаний як довідникові матеріали в практичній діяльності право-охоронних органів та адвокатів.
Keywords: Criminal Law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law