Управління персоналом публічної служби в органах місцевого самоврядування - Мартиненко, Ольга Сергіївна; Martynenko, Olha Serhiivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти управління персоналом у публічній службі на рівні органів місцевого самоврядування України. Проаналізовано сутність і зміст управління персоналом, сучасні методи його організації, нормативно-правове регулювання та проблеми, що виникають на практиці (на прикладі Безлюдівської селищної ради). Запропоновано шляхи вдосконалення управління персоналом, враховуючи світові тенденції розвитку та запровадження сучасних кадрових технологій у діяльності органів місцевого самоврядування.
Management of public service personnel in local self-government bodies
Науковий керівник: Мартиненко Василь Миколайович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; кадрові технології; розвиток персоналу; управління персоналом; публічна служба; ЗПУА-1-23