Поетична метафора та її функції в ідіостилі Василя Стуса - Симоненко, Т.О. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Симоненко Тетяна Олексіївна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – проф. Калашник В. С.
Keywords: поетична метафора; функції поетичної метафори; ідіостиль Василя Стуса; Стус Василь