Рєзніков, Валерій ВолодимировичДанько, Наталя ІванівнаЖихор, Олена Борисівна2023-03-202023-03-202023-03-20Кваліфікаційна робота магістра: етапи виконання, структура, правила оформлення, норми бібліографічного опису : методичні рекомендації для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. В. В. Рєзніков, Н. І. Данько, О. Б. Жихор. – Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022. – 48 с.УДК 338.4https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/17767Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної (дипломної) роботи магістра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Детально висвітлено gроцедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів диплома. Наведено приклади оформлення різних елементів роботи.ukКваліфікаційна робота магістраКваліфікаційна робота магістра: етапи виконання, структура, правила оформлення, норми бібліографічного опису : методичні рекомендації для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освітиOther