Війна в Харкові та Харківській області : Хроніка подій у посиланнях за пів року повномасштабної російсько-української війни (24.02.2022 – 31.08.2022) - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023)
Хронологічний покажчик містить, окрім узагальнюючих матеріалів, які наведені на початку, відомості у межах кожного дня за темами: офіційні повідомлення та статистичні матеріали (при їхній наявності), відомості про бойові дії, обстріли Харкова та Харківської області (при наявності у записах назв окремих населених пунктів області – за абеткою цих назв), матеріали про окремих героїв, роботу волонтерів та комунальників, про події на окупованих територіях, інші питання. Тематичний та іменний покажчики до хронологічного покажчика будуть зроблені після створення покажчика за весь період повномасштабної війни після її закінчення.
Keywords: російсько-українська війна; Харків під час російсько-української війни; хронологічний покажчик; бібліографічні покажчик; Глибицька Світлана Борисівна, бібліограф