Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук "Математичнi моделi процесiв модулярної нестiйкостi хвиль в середовищах з кубiчною нелiнiйнiстю" - Бєлкін, Є.В. (My University, 2010)
Дисертація присвячена побудові математичних моделей процесів розвитку модуляційної нестійкості інтенсивних квазімонохроматичних хвиль у нелінійних середовищах, які реалізуються при розповсюдженні магнітних хвиль у антиферомагнетиках, електромагнітних хвиль у плазмових хвилеводах та гравітаційних хвиль на глибокій воді
Keywords: автореферат