Рекреаційні простори міста: традиції та розвиток - Дуб, Давід Максимович; Dub, D. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Бакалаврська робота присвячена дослідженню рекреаційних просторів у міському середовищі Харкова.
Recreational Urban Spaces: Traditions and Development
Керівник роботи : Снітко Ірина Анатоліївна – кандидат архітектури, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; рекреація; міське середовище; Харків; публічний простір; урбаністика; просторове планування; сталий розвиток; recreation; urban environment; Kharkiv; public space; urbanism; spatial planning; sustainable development