Зміни професійної структури в digital та інтернет-маркетингу під впливом нейромереж - Пасічник, Валерія Олександрівна; Pasichnyk, V. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В цій роботі досліджується вплив нейромереж на цифрові професії в Україні. Робота ґрунтується на аналізі наукової літератури, статистичних даних та результатах глибинних інтерв'ю з фахівцями різних цифрових професій.

This paper explores the impact of neural networks on digital professions in Ukraine. The paper is based on the analysis of scientific literature, statistical data, and the results of in-depth interviews with specialists in various digital professions.
Changes in the professional structure in digital and internet marketing under the influence of neural networks
Керівник: Нехаєнко Оксана Василівна, доктор філософії з соціології, старший викладач кафедри політичної соціології
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; нейромережі; ринок праці; ШІ; нейромережеві технології; neural networks; labour market; AI; neural network technologies