Перегляд за Автор "Дюкарева, Галина Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019) Сідоров, Вадим Ігорович; Білецька, Яна Олександрівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина ІванівнаРозроблено технологію виробництва кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням. Доведено можливість формування високих споживних, лікувально-профілактичних властивостей таких кондитерських виробів, як бісквіт, пастила, зефір, завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну, стевіозиду та ягідних пюре, які виявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру кондитерських виробів, та збагачують розроблену продукцію йодом, вітамінами та змешують кількість цукру білого.