Перегляд за Автор "Kucheryavenko, Yu. O."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Техніко-економічне обґрунтування відкриття ресторану етнічної кухні «Мальва» у місті Харків(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Кучерявенко, Юлія Олегівна; Kucheryavenko, Yu. O.Дана кваліфікаційна робота присвячена техніко-економічному обґрунтуванню відкриття ресторану етнічної кухні «Мальва» у місті Харків. Робота охоплює аналіз ринку ресторанів української кухні, виявлення особливостей ресторанів етнічної кухні та конкурентів, розробку концепційної моделі ресторану «Мальва» та організаційно-виробничого плану. Основний акцент роботи зроблено на економічному обґрунтуванні проекту, включаючи розрахунок витрат, доходів, окупності та ризиків. Результати досліджень дають підстави для прийняття рішення щодо відкриття ресторану етнічної кухні «Мальва» у місті Харків.