Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227
Переглянути
Документ Розробка концепції мексиканського бару(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Мамєкіна, Євгенія Олександрівна; Mamiekina, E. O.Робота присвячена розробці концепції мексиканського бару з урахуванням основних аспектів його створення та функціонування. Робота охоплює теоретичні основи розробки концепції закладу харчування, аналіз ринку готельно-ресторанних послуг, особливості створення меню мексиканського бару, маркетинг та рекламу, а також обґрунтування відкриття бару у місті. Результати дослідження надають практичні рекомендації для розвитку та просування мексиканського бару на ринку готельно-ресторанних послуг, що можуть бути використані для успішного функціонування та стратегічного розвитку закладу.Документ Удосконалення рекламної діяльності готельних підприємств(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Гайдук, Марія Русланівна; Haіyduk, MariіaВ роботі висвітлені питання щодо сучасних інструментів рекламної стратегії підприємств ресторанного господарств, методи реалізації цифрового маркетингу та методологічні засади формування цифрового маркетингу, що дало можливість провести аналіз внутрішнього середовища діяльності готелю «Кіроф» та роботу його цифрового маркетингу. На підставі чого розроблено маркетингову стратегію та впроваджено інструменти цифрового маркетингу для підвищення ефективності діяльності готелю. Результатом роботи стало удосконалення рекламної діяльності готелю «Кірофф».