Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ

Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Акуліч, Анастасія Романівна; Akulich, A. R.
    Робота присвячена питанню щодо поліпшення якості хлібної продукції, яка реалізується в готельно-ресторанній сфері. Вивчено теоретичні основи формування якості хліба для підприємств ресторанного господарств, а саме особливості процесу виробництва та фактори, що впливають на якість, поживну цінність залежно від рецептурного складу та сучасний асортимент. Проаналізовано об’єми споживання та реалізації хлібної продукції в світі. Вивчено ринок та виробників м. Харкова, як потенційних постачальників хлібної продукції. В роботі запропоновано шляхи модернізації процесу виробництва хліба та досліджено його якісні характеристики.