Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Організаційно-проєктні рішення рибного ресторану «MARLIN»(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Березницька, Юлія Русланівна; Bereznytska, Y. R.У роботі розкрито сутність основних понять, що використовуються в ресторанному господарстві. Охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналітичні розрахунки, необхідні для відкриття нового рибного ресторану «MARLIN»: складено виробничі програми та змодельовано на їх основі технологічні процеси; проведено розрахунки для визначення потреб підприємства в сировині, продуктах, закупівельних товарах; обґрунтовано структуру і склад приміщень закладу, за допомогою спеціального програмного забезпечення розроблено їх схеми та моделі; розраховано чисельність персоналу. Проведено економічне обґрунтування відкриття закладу.