Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ

Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-проєктні рішення рибного ресторану «MARLIN»
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Березницька, Юлія Русланівна; Bereznytska, Y. R.
    У роботі розкрито сутність основних понять, що використовуються в ресторанному господарстві. Охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналітичні розрахунки, необхідні для відкриття нового рибного ресторану «MARLIN»: складено виробничі програми та змодельовано на їх основі технологічні процеси; проведено розрахунки для визначення потреб підприємства в сировині, продуктах, закупівельних товарах; обґрунтовано структуру і склад приміщень закладу, за допомогою спеціального програмного забезпечення розроблено їх схеми та моделі; розраховано чисельність персоналу. Проведено економічне обґрунтування відкриття закладу.