Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ

Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-проєктні рішення кафе чеської кухні на 30 посадкових місць у м. Харків
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Білоусько, Валентина Володимирівна; Bilousko, V. V.
    Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень кафе чеської кухні у м. Харків. Проаналізовано продукцію аналогічних кафе у м. Харків, вивчено асортимент страв чеської кухні та можливості їх виготовлення в Україні. На основі проведеного аналізу розроблено виробничу програму кафе, підібрано виробниче обладнання, розраховано площі приміщень, розроблено план закладу з розташуванням обладнання. Здійснено розрахунок економічної ефективності запропонованих рішень.