Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ

Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація виробництва продукції та підвищення її якості на підприємствах ресторанного господарства
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Кульчицька, Юлія Сергіївна; Kulchytska, Y. S.
    Дану кваліфікаційну роботу присвячено оптимізації виробництва шляхом підвищення якості та розширення асортименту продукції. Проведено аналіз сучасних тенденцій у закладах ресторанного господарства та розглянуто стратегії залучення нових відвідувачів за допомогою розширення порядку асортиментної номенклатури закладу на основі анкетування. Надано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності завдяки використанню харчових добавок, таких як протеїновий порошок, які сприятимуть запобіганню дефіциту необхідних поживних речовин, а саме – білків.