Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація виробництва продукції та підвищення її якості на підприємствах ресторанного господарства(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Кульчицька, Юлія Сергіївна; Kulchytska, Y. S.Дану кваліфікаційну роботу присвячено оптимізації виробництва шляхом підвищення якості та розширення асортименту продукції. Проведено аналіз сучасних тенденцій у закладах ресторанного господарства та розглянуто стратегії залучення нових відвідувачів за допомогою розширення порядку асортиментної номенклатури закладу на основі анкетування. Надано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності завдяки використанню харчових добавок, таких як протеїновий порошок, які сприятимуть запобіганню дефіциту необхідних поживних речовин, а саме – білків.Документ Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Акуліч, Анастасія Романівна; Akulich, A. R.Робота присвячена питанню щодо поліпшення якості хлібної продукції, яка реалізується в готельно-ресторанній сфері. Вивчено теоретичні основи формування якості хліба для підприємств ресторанного господарств, а саме особливості процесу виробництва та фактори, що впливають на якість, поживну цінність залежно від рецептурного складу та сучасний асортимент. Проаналізовано об’єми споживання та реалізації хлібної продукції в світі. Вивчено ринок та виробників м. Харкова, як потенційних постачальників хлібної продукції. В роботі запропоновано шляхи модернізації процесу виробництва хліба та досліджено його якісні характеристики.