Медичний факультет

Постійне посилання на розділhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/42

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Санітарно-гігієнічна експертиза продуктів харчування : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти 3 року навчання з дисципліни «Гігієна та екологія» [Електронний ресурс]
    (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024) Корженевський, Станіслав Володимирович; Редька, Ірина Василівна; Korzhenevskiy, Stanislav Volodymyrovych; Redka, Iryna Vasilyivna
    У рекомендаціях викладено задачі, методи та етапи санітарної експертизи продуктів, наведено ступені якості продуктів харчування, загальну методику відбору проб і органолептичних досліджень харчових продуктів і готових блюд. Розкрито основні методи санітарно-гігієнічного (органолептичного, фізико-хімічного, бактеріологічного чи бактеріоскопічного) дослідження молока та молочних продуктів, м'яса, риби, консервів, хліба, борошна, крупи. Отримання певних знань та навичок з цієї теми є необхідною складовою підготовки майбутніх магістрів медицини, щодо формування їх медико-профілактичного світогляду. Методичні рекомендації містять приклади тестових завдань і ситуаційних задач, список рекомендованої літератури, що може бути корисним при самостійній підготовці студентів до заняття за даною темою.