Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до практичних та лабораторних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання]
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Анотація
В методичних вказівках до практичних та лабораторних занять для студентів викладені критерії і показники ідентифікації харчових продуктів, основні засади оцінювання їх якості, а також практичні основи проведення ідентифікації харчових продуктів; використання встановлених методик виявлення фальсифікації харчових продуктів в дослідженні харчових продуктів; виявлення можливої фальсифікації продукції; встановлення причин, що зумовлюють відхилення від показників якості продуктів харчування.
The methodological instructions for practical and laboratory classes for students set out the criteria and indicators for food identification, the basic principles of assessing their quality, as well as the practical basis for food identification; the use of established methods for detecting food falsification in food research; detection of possible product falsification; and the establishment of the reasons for deviations from food quality indicators.
The methodological instructions for practical and laboratory classes for students set out the criteria and indicators for food identification, the basic principles of assessing their quality, as well as the practical basis for food identification; the use of established methods for detecting food falsification in food research; detection of possible product falsification; and the establishment of the reasons for deviations from food quality indicators.
Опис
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Ключові слова
SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics, TECHNOLOGY::Chemical engineering::Food technology, харчові продукти, ідентифікація, якість, показники якості, фальсифікація, методи фальсифікації товарів, identification, food products, quality, quality indicators, falsification, methods of falsification of goods
Бібліографічний опис
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до практичних та лабораторних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання] / уклад. А. В. Пак. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025. – 92 с. (PDF)