Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до практичних та лабораторних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання]

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Анотація

В методичних вказівках до практичних та лабораторних занять для студентів викладені критерії і показники ідентифікації харчових продуктів, основні засади оцінювання їх якості, а також практичні основи проведення ідентифікації харчових продуктів; використання встановлених методик виявлення фальсифікації харчових продуктів в дослідженні харчових продуктів; виявлення можливої фальсифікації продукції; встановлення причин, що зумовлюють відхилення від показників якості продуктів харчування.
The methodological instructions for practical and laboratory classes for students set out the criteria and indicators for food identification, the basic principles of assessing their quality, as well as the practical basis for food identification; the use of established methods for detecting food falsification in food research; detection of possible product falsification; and the establishment of the reasons for deviations from food quality indicators.

Опис

Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції

Бібліографічний опис

Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до практичних та лабораторних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання] / уклад. А. В. Пак. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025. – 92 с. (PDF)

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в