Біологічно активні сполуки в харчових продуктах : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» [Електронний ресурс]

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Анотація

Методичні вказівки для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» містять рекомендації щодо виконання лабораторних робіт. Рекомендації складено відповідно до програми дисципліни «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах», яка викладається магістрам 1 курсу спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» ХНУ імені В.Н. Каразіна. Методичні вказівки допоможуть здобувачам вищої освіти засвоїти теоретичний курс і набути практичних навичок.
Methodological guidelines for higher education applicants of the second (master's) level of full-time education in the specialty 015 «Professional education (Agricultural production, processing of agricultural products and food technologies)» contain recommendations for performing laboratory work. The recommendations are compiled in accordance with the program of the discipline «Biologically active compounds in food products», which is taught to 1st year masters of the specialty 015 «Professional education (Agricultural production, processing of agricultural products and food technologies)» of the V.N. Karazin KhNU. Methodological guidelines will help higher education applicants master the theoretical course and acquire practical skills.

Опис

Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції

Бібліографічний опис

Біологічно активні сполуки в харчових продуктах : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» [Електронний ресурс] / укладачі І. В. Цихановська, О.В. Александров. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025. – 23 с. (PDF)

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в