Формування навичок самостійної роботи у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти під час виконання домашніх завдань «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Анотація

Мета дослідження ‒ теоретично обґрунтувати та частково експериментально перевірити методику формування навичок самостійної роботи у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти підчас виконання домашніх завдань з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».
The purpose of the research is to theoretically substantiate and partially experimentally verify the methodology for developing independent learning skills in students of vocational (vocational-technical) education institutions while completing homework assignments in the discipline «Food Preparation Technology with Fundamentals of Commodity Science».

Опис

Керівник роботи : Бачієва Лариса Олександрівна, к.пед.н., доцент

Бібліографічний опис

Хохлова, Олена Георгіївна. Формування навичок самостійної роботи у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти під час виконання домашніх завдань «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» : кваліфікаційна робота бакалавра : спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки / О. Г. Хохлова ; кер. Л. О. Бачієва. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025. – 64 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в