Формування загальних компетентностей у майбутніх кухарів-кондитерів в процесі вивчення дисципліни «Математика» (на прикладі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова)
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Анотація
Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, розробленні та частковій експериментальній перевірці моделі формування загальних компетентностей у майбутніх кухарів-кондитерів в процесі вивчення дисципліни «Математика» в ЗП(ПТ)О.
The aim of the research is to theoretically justify, develop, and partially experimentally verify a model for forming general competencies in future chefconfectioners during the study of the subject "Mathematics" in vocational education and training (VET) institutions.
The aim of the research is to theoretically justify, develop, and partially experimentally verify a model for forming general competencies in future chefconfectioners during the study of the subject "Mathematics" in vocational education and training (VET) institutions.
Опис
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Ключові слова
Бібліографічний опис
Озірний, Роман Олегович. Формування загальних компетентностей у майбутніх кухарів-кондитерів в процесі вивчення дисципліни «Математика» (на прикладі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова) : кваліфікаційна робота магістра : спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки / Р. О. Озірний ; кер. Н. В. Божко. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024. – 141 с.
