Перегляд за Автор "Соколовська, Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019) Сідоров, Вадим Ігорович; Білецька, Яна Олександрівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина ІванівнаРозроблено технологію виробництва кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням. Доведено можливість формування високих споживних, лікувально-профілактичних властивостей таких кондитерських виробів, як бісквіт, пастила, зефір, завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну, стевіозиду та ягідних пюре, які виявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру кондитерських виробів, та збагачують розроблену продукцію йодом, вітамінами та змешують кількість цукру білого.Документ Товарознавство : методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт (для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) [Електронний ресурс](Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024) Соколовська, Олена Олександрівна; Sokolovska, OlenaМетодичні рекомендації щодо виконання практичних робіт спрямовані на надання майбутнім фахівцям необхідних знань щодо асортименту, споживчих властивостей та вимог до якості продовольчих і непродовольчих товарів. Особлива увага приділяється набуттю навичок роботи з нормативно-технічною документацією та засвоєнню знань, пов'язаних із ідентифікацією якості харчових продуктів. Основною метою цих методичних вказівок є допомога студентам у засвоєнні навчального матеріалу дисципліни під час виконання навчальних планів.