Перегляд за Автор "Ploskin, A. V."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організація харчування в готельному комплексі Харківщини(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Плоскін, Артур Владиславович; Ploskin, A. V.Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено питанням розвитку готельної індустрії та покращення рівня обслуговування. В роботі приділено основну вагу питання реконструкції закладів готельного господарства перспективам її проведення. Запропоновані шляхи вирішення етапності розвитку закладів готельної індустрії та виходу їх на новий рівень якості. Як складову інноваційного розвитку готелю «Турист» запропоновано шляхи покращення послуги харчування при готелі та розвитку в його структурі закладу харчування «ресторан». Проведено SWOT- аналіз діяльності підприємства та запропоновані конкретні проєктні рішення щодо харчування гостей готелю та проєктні рішення ресторану при готелі.