Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Бойко, Ксенія Віталіївна; Boiko, K. V.Робота присвячена удосконаленню процесу виробництва в сфері гостинності. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти модернізації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства. Проводиться аналіз і опис основних підходів до модернізації виробничих процесів, удосконалення технологій та впровадження нових методів управління у ресторанному секторі. Саме тому у другому розділі проводиться детальний аналіз ефективності виробництва продукції у конкретному кафе-кондитерському закладі під назвою «Caramel». Використовуючи методи аналізу даних та виконуючи порівняльні оцінки, досліджено виробничі процеси, які впливають на ефективність виробництва продукції у закладі «Caramel». У третьому розділі запропонована модернізація бісквітних виробів шляхом додавання порошку з сушених вичавок чорної смородини та чорниці та концентрованого соку чорної смородини, вишні та чорниці.Документ Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Акуліч, Анастасія Романівна; Akulich, A. R.Робота присвячена питанню щодо поліпшення якості хлібної продукції, яка реалізується в готельно-ресторанній сфері. Вивчено теоретичні основи формування якості хліба для підприємств ресторанного господарств, а саме особливості процесу виробництва та фактори, що впливають на якість, поживну цінність залежно від рецептурного складу та сучасний асортимент. Проаналізовано об’єми споживання та реалізації хлібної продукції в світі. Вивчено ринок та виробників м. Харкова, як потенційних постачальників хлібної продукції. В роботі запропоновано шляхи модернізації процесу виробництва хліба та досліджено його якісні характеристики.