Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ

Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація виробництва продукції та підвищення її якості на підприємствах ресторанного господарства
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Кульчицька, Юлія Сергіївна; Kulchytska, Y. S.
    Дану кваліфікаційну роботу присвячено оптимізації виробництва шляхом підвищення якості та розширення асортименту продукції. Проведено аналіз сучасних тенденцій у закладах ресторанного господарства та розглянуто стратегії залучення нових відвідувачів за допомогою розширення порядку асортиментної номенклатури закладу на основі анкетування. Надано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності завдяки використанню харчових добавок, таких як протеїновий порошок, які сприятимуть запобіганню дефіциту необхідних поживних речовин, а саме – білків.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності
    (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Бойко, Ксенія Віталіївна; Boiko, K. V.
    Робота присвячена удосконаленню процесу виробництва в сфері гостинності. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти модернізації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства. Проводиться аналіз і опис основних підходів до модернізації виробничих процесів, удосконалення технологій та впровадження нових методів управління у ресторанному секторі. Саме тому у другому розділі проводиться детальний аналіз ефективності виробництва продукції у конкретному кафе-кондитерському закладі під назвою «Caramel». Використовуючи методи аналізу даних та виконуючи порівняльні оцінки, досліджено виробничі процеси, які впливають на ефективність виробництва продукції у закладі «Caramel». У третьому розділі запропонована модернізація бісквітних виробів шляхом додавання порошку з сушених вичавок чорної смородини та чорниці та концентрованого соку чорної смородини, вишні та чорниці.