Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Постійне посилання на розділhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/39
Переглянути
Документ Удосконалення процесу виробництва з метою поліпшення якості продукції в сфері гостинності(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Бойко, Ксенія Віталіївна; Boiko, K. V.Робота присвячена удосконаленню процесу виробництва в сфері гостинності. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти модернізації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства. Проводиться аналіз і опис основних підходів до модернізації виробничих процесів, удосконалення технологій та впровадження нових методів управління у ресторанному секторі. Саме тому у другому розділі проводиться детальний аналіз ефективності виробництва продукції у конкретному кафе-кондитерському закладі під назвою «Caramel». Використовуючи методи аналізу даних та виконуючи порівняльні оцінки, досліджено виробничі процеси, які впливають на ефективність виробництва продукції у закладі «Caramel». У третьому розділі запропонована модернізація бісквітних виробів шляхом додавання порошку з сушених вичавок чорної смородини та чорниці та концентрованого соку чорної смородини, вишні та чорниці.