Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Постійне посилання на розділhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/39
Переглянути
381 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка комплексу маркетингу закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Амелі» м. Харків(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Полежаєва, Карина Вячеславівна; Polezhayeva, K. V.Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка та обґрунтування комплексу маркетингових стратегій, спрямованих на залучення та утримання клієнтів для ресторану «Амелі» в місті Харків. Об'єктом дослідження визначено ресторанне господарство, предметом – застосування маркетингових інструментів в умовах конкретного закладу. В роботі проаналізовано сучасні маркетингові підходи та їх ефективність у контексті ресторанного бізнесу. Дослідження включає теоретичний аналіз базових концепцій маркетингу та їх практичне застосування в ресторані «Амелі». Розглянуто стратегії цифрового маркетингу, управління репутацією, методи залучення нових клієнтів та підвищення лояльності існуючих. Виявлено найбільш дієві інструменти та методики, а також розроблено власні пропозиції щодо покращення маркетингової стратегії закладу. За результатами дослідження сформульовано рекомендації щодо оптимізації маркетингового комплексу, які включають впровадження інноваційних рекламних кампаній, методів відстеження задоволеності клієнтів та адаптації до змін у споживацьких уподобаннях.Документ Бізнес-план відкриття ресторанного підприємства (на прикладі мережі чайних «Teabook»)(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Позьомін, Максим Євгенович; Pozyomin, MaksymКваліфікаційна робота присвячена дослідженню розробці та обґрунтуванню бізнес-плану мережі чайних. Проаналізовано сутність бізнесплану та особливостям його розробки та обґрунтування для відкриття ресторанного підприємства. Розроблено бізнес-план відкриття мережі чайних «Тeabook». Надана характеристика концепції бізнес-ідеї створення чайної «TeaBook». Здійснено аналіз цільової аудиторії та конкурентного середовища. Розроблено виробничий, організаційний, фінансовий план відкриття мережи чайних. Здійснено економічне обґрунтування бізнес-плану відкриття мережі чайних «Тeabook».Документ Планування маркетингової діяльності мережі готелів Premier Hotels and Resorts(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Прасол, Олексій Віталійович; Prasol, OleksiiКваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу особливостей планування маркетингової діяльності на прикладі мережі готелів Premier Hotels and Resorts з метою визначення оптимальних стратегій та методів для досягнення конкурентної переваги та стабільного розвитку у сфері гостинного господарства. Робота включає вивчення та аналіз існуючих підходів до маркетингового планування, виявлення їхніх переваг та недоліків, а також розробку рекомендацій щодо оптимізації та удосконалення стратегічного маркетингового плану мережі готелів Premier Hotels and Resorts.Документ Розробка маркетингових заходів з просування діяльності підприємства сфери гостинності(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Протас, Вероніка Владиславівна; Protas, V. V.В роботі розглянута теорія маркетингу, сучасні маркетингові концепції, які надають широкий спектр інструментів для застосування на різних підприємствах. Для удосконалення маркетингової діяльності підприємства сфери гостинності нами була розглянута мережа готелів Optima Hotels&Resorts. Був проведений аналіз господарської діяльності компанії, видів діяльності, брендів, наявного потенціалу для просування. Здійснена оцінка маркетингової діяльності компанії за різними брендами. В третьому розділі надані рекомендації, які значно покращать комунікації з клієнтами, підвищать обізнаність мандрівників про мережу, при цьому не призведуть до значного зростання витрат. В роботі економічно обґрунтовані маркетингові заходи, які виявились економічно доцільними.Документ Удосконалення діяльності готельних підприємств на основі впровадження wellness-концепції(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Ріц, Микита Романович; Ritz, M. R.Роботу присвячено дослідженню ефективності впровадження wellness-концепції у діяльність готельного комплексу «Лісова Казка». Висвітлено теоретичні аспекти дослідження діяльності підприємств готельної індустрії. Проаналізовано виробничу діяльність готельного комплексу «Лісова Казка» та зроблено оцінку економічної ефективності щодо впровадження wellness-концепції у діяльність готельного комплексу «Лісова Казка».Документ Розробка проєкту готелю «Lacedaemon» з реабілітаційним центром опорно-рухового апарату у місті Берегово(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Рижов, Сергій Максимович; Ryzhov, S. M.Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено розробці комплексного засобу розміщення. В роботі представлено бізнес план комплексного засобу розміщення, зроблено аналіз ринку та сегмент споживачів, представлено концепція комплексного засобу розміщення також проведені всі необхідні розрахунки, було складено SWOT-аналіз підприємства, розроблено організаційну структуру та зроблені необхідні висновки щодо доцільності створення подібного закладу на території України.Документ Розробка та впровадження event-заходів у готельному комплексі Khortitsa Palace у м. Запоріжжя(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Шкода, Ксенія Вадимівна; Shkoda, K. V.В роботі пропонується комплексний підхід в розробці впровадження event-заходів у готельному комплексі Khortitsa Palace у м.Запоріжжя з метою максимізації прибутковості та підвищення конкурентоспроможності готелю. Визначено, що заходи класифікують за масштабом, за характером, за місцем проведення, за тривалістю та іншими класифікаційними ознаками. Проаналізувано організацію планування, підготовки та проведення подій у готелі. Надані рекомендації щодо: розробки унікальної концепції eventзаходів; розширення співпраці з компаніями-партнерами; інвестування в маркетинг; збирання відгуків гостей для аналізу їх ефективності для постійного вдосконалення. Реалізація цих рекомендацій дозволить готельному комплексу Khortitsa Palace продовжити розвивати свій напрямок event-заходів, зміцнять репутацію та сприятимуть його конкурентоспроможності в сфері гостинності м. Запоріжжя та за його межами.Документ Розробка проєкту сирного ресторану "Ostovna"(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Шишова, Карина Миколаївна; Shyshova, K.Дипломна робота аналізує ресторан-сироварню «OSTOVNA» в Данії. Досліджено ринкові умови, конкурентне середовище, фактори успіху й загрози для бізнесу. Унікальна концепція закладу залучає клієнтів, які цінують незвичайний досвід. Основна аудиторія — поціновувачі сиру та вина. Організаційна структура ресторану забезпечує високоякісне обслуговування та ефективне управління. Приміщення оснащені сучасним обладнанням. Маркетингова стратегія акцентує увагу на унікальних перевагах закладу, включаючи екскурсії та майстер-класи. Використання Business Model Canvas допомогло визначити можливості для покращення. Результати свідчать про високий потенціал ресторану на ринку Данії.Документ Розробка проекту відкриття апарт-готелю в м. Львів(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Степанова, Аліна Віталіївна; Stepanova, AlinaВ роботі досліджено організацію роботи апарт-готелів як закладів розміщеня; сформовано перелік конкурентних переваг щодо розташування нового апарт-готелю в м. Львів; виконано комплекс організаційно-проєктних рішень, а саме сформульовано загальну концепцію апарт-готелю «Fairytale» в м. Львів, сформовано перелік основних та додаткових послуг, проведені розрахунки номерного фонду та окремих груп приміщень апарт-готелю «Fairytale», виконано просторове компонування закладу апарт-готелю «Fairytale», розроблені стандарти процесу обслуговуваня. Виконані економічні розрахунки, які підтверджують ефективність прийнятих рішень.Документ Організаційно-проєктні рішення ботокемпінгу на 60 місць у смт Старий Салтів Харківської області(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Перегудова, Софія Костянтинівна; Peregudova, S. K.Проведено порівняльний аналіз конкурентоспроможності територій для повоєнного відновлення спортивно-оздоровчого туризму на Печенізькому водосховищі Харківського регіону. Досліджено конкурентний статус з оцінкою сильних та слабких сторін готельного підприємства. Розроблено комплекс рекомендацій щодо вдосконалення стратегії впровадження на ринок, запропоновано інфраструктуру та сервіс для маломірних суден на р. Сіверський Донець з метою розв’язання соціально-економічних проблем регіону. Визначено концептуальні засади закладу та створено бренд ботокемпінгу з врахуванням потреб інклюзивного туриста. Змоделювано процеси надання послуг закладів готельного і ресторанного господарства для різних цільових груп. Визначено соціально-економічну ефективність від реалізації отриманих результатів.