Смак українських традицій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

Анотація

Українська кулінарія має багатовікову історію, що відображає традиції та унікальність національного куховарства. У своїй творчості українські кулінари поєднують смак, мистецтво і кулінарні секрети, передаючи їх з покоління в покоління. Кулінарні книги, які збирають рецепти традиційних страв, є важливим джерелом для збереження національної спадщини. Вони відкривають двері у світ українських смаків і допомагають сучасному поколінню дізнатися більше про свою культуру через гастрономію. Виставка познайомить усіх з українськими гастрономічними традиціями та закохає кожного в них.

Опис

Представлені перші книги з кулінарії українською мовою.

Бібліографічний опис

Смак українських традицій : віртуальна книжкова виставка / Уклад. К.І. Байрамова, Центральна наукова бібліотека. – Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2024. – 27 слайдів

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в