Техніко-економічне обґрунтування відкриття ресторану етнічної кухні (на прикладі азіатського ресторану «Tamasi»)
Loading...
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Abstract
Кваліфікаційна робота розглядає особливості відкриття та функціонування закладів ресторанного господарства етнічної кухні. Проаналізовано теоретико методичні основи відкриття закладів етнічної кухні. Проаналізовано поняття та особливості азіатської кухні. Проаналізовано ринок ресторанних закладів азіатської кухні міста Харків. Спроєктовано та складено організаційно-технічне обґрунтування закладу ресторанного господарства азіатської кухні «Tamasi». А також оцінено прогнозовані витрати та ефективність інвестицій у його створення.
The qualifying work considers the features of the opening and operation of ethnic cuisine restaurants. Theoretical and methodological foundations of opening ethnic cuisine establishments are analyzed. The concept and features of Asian cuisine are analyzed. The market of restaurant establishments of Asian cuisine food in the city of Kharkiv are analyzed. The organizational and technical feasibility study of the Asian cuisine restaurant "Tamasi" was designed and compiled. Also, the projected costs and efficiency of investments in its creation was assessed.
The qualifying work considers the features of the opening and operation of ethnic cuisine restaurants. Theoretical and methodological foundations of opening ethnic cuisine establishments are analyzed. The concept and features of Asian cuisine are analyzed. The market of restaurant establishments of Asian cuisine food in the city of Kharkiv are analyzed. The organizational and technical feasibility study of the Asian cuisine restaurant "Tamasi" was designed and compiled. Also, the projected costs and efficiency of investments in its creation was assessed.
Description
Керівник: Данько Наталя Іванівна, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords
SOCIAL SCIENCES, техніко-економічне обґрунтування, заклад ресторанного господарства, відкриття ресторану, ресторан азіатської кухні, етнічна кухня, азіатська кухня, економічна ефективність, feasibility study, restaurant establishment, restaurant opening, asian cuisine restaurant, ethnic cuisine, asian cuisine, economic efficiency
Citation
Федяй, Дарина Сергіївна. Техніко-економічне обґрунтування відкриття ресторану етнічної
кухні (на прикладі азіатського ресторану «Tamasi») : кваліфікаційна робота бакалавра : спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» : освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / Д. С. Федяй ; кер. Н. І. Данько. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023. – 76 с.