Організаційно-проєктні рішення кафе формату Dark Kitchen у м. Харків
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Анотація
Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень кафе формату Dark Kitchen у м. Харків. Проаналізовано формати закладів ресторанного господарства, дано характеристику формату Dark Kitchen. На основі проведеного аналізу описано концепцію кафе, здійснено організаційно проєктні розрахунки. Дано оцінку економічній ефективності запропонованих рішень.
The work was devoted to the development of organizational and project solutions for a Dark Kitchen cafe in Kharkiv. The formats of restaurant establishments were analyzed, the Dark Kitchen format was characterized. Based on the analysis, the concept of the cafe was described, organizational and project calculations were carried out. The economic efficiency of the proposed solutions was estimated.
The work was devoted to the development of organizational and project solutions for a Dark Kitchen cafe in Kharkiv. The formats of restaurant establishments were analyzed, the Dark Kitchen format was characterized. Based on the analysis, the concept of the cafe was described, organizational and project calculations were carried out. The economic efficiency of the proposed solutions was estimated.
Опис
Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Корепанова, Дар`я Фредівна. Організаційно-проєктні рішення кафе формату Dark Kitchen у м. Харків : кваліфікаційна робота бакалавра : спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» : освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / Д. Ф. Корепанова ; кер. Н. В. Гревцева. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024. – 60 с.