Навчальні видання. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/1148
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічна практика : програма та методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм»(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Шамара, Ірина Миколаївна; Gaponenko, Anna I.; Shamara, Iryna M.Видання містить програму технологічної практики: мету, завдання та зміст, розкриває різноманітні аспекти проведення практики, містить методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання з питань її проходження та оформлення звітних документів. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів спеціальності «Туризм».Документ Економіка туристичного підприємства : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Євтушенко, Олена Віталіївна; Gaponenko, Anna I.; Yevtushenko, Olena V.Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм і рекреація».Документ Рекреалогія : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа») освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Парфіненко, Тетяна Олексіївна; Parfinenko, Tetyana O.Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Готельно ресторанна справа») і розкривають питання, пов’язані з вивченням курсу «Рекреалогія»: підготовка до практичних занять, самостійної роботи студентів, проміжного та підсумкового контролю, а також рекомендовану літературу. Видання також містить тематичний план курсу, методи навчання та критерії оцінювання, схему нарахування балів, шкалу оцінювання.Документ Курортологія : практикум (для здобувачів денної та заочної форми навчання за ОПП «Готельно-ресторанна справа»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022) Данько, Наталя Іванівна; Парфіненко, Тетяна Олексіївна; Danko, Natalya I.; Parfinenko, Tetyana O.Видання містить завдання для практичних робіт, спрямовані на професійне оперування категоріально-понятійним апаратом з основ санаторно-курортної справи, аналіз тенденцій розвитку курортів різних країн, розуміння практичного значення використання природних лікувальних чинників у профілактиці та лікуванні різних захворювань.Документ Організація ресторанного господарства : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних науково-дослідних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм»(Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022) Кучечук, Лариса ВолодимирівнаМетодичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи, виконання індивідуальних науково-дослідних завдань розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» і розкривають питання, повʼязані з вивченням курсу «Організація ресторанного господарства»: зміст основних понять дисципліни, підготовка до семінарських занять, самостійної роботи студентів, поточного та підсумкового контролю, індивідуальні завдання, а також рекомендовану літературу. Видання також містить тематичний план курсу, методи навчання та критерії оцінювання, схему нарахування балів, шкалу оцінювання.