Економічний факультет

Постійне посилання на розділhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/38

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Портфоліо кафедри статистики, обліку та аудиту (Майбутній розвиток ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна)
    (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022) Птуха, Катерина Олександрівна; Кущенко, Олена Іванівна
    Заклад харчування при вищому навчальному закладі є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильної організації роботи закладу харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність навчання. В даній роботі проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування, а саме: місткість залу закладу харчування, основні цехи для приготування страв, режим роботи закладу харчування та привели прогнозовану кількість споживачів на добу та кількість страв для буфету та приготування у залі.
  • Ескіз
    Документ
    Формування траєкторії ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна
    (Харків, ХНАДУ, 2022-11-18) Кущенко, Олена Іванівна; Птуха, Катерина Олександрівна
    Стаття присвячена аналітичному дослідженню концепції ідеї реконструкції корпусу економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна та відкриттю у ньому закладу харчування для студентів та викладачів. Проблема харчування щодо закладу вищої освіти є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильного харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність у навчанні. У статті проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування. Робота була створена у рамках проведення Виробничої практики, яка проходила цього року на кафедрі.