Розробка ефективного способу отримання харчового бiлка iз Saccharomyces cerevisiae
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Анотація
Розроблено комбінований метод передадаптації, автолізу та автоклавування суспензії дріжджів Saccharomyces сerevisiae, що дозволяє проводити ефективну екстракцію водорозчинних компонентів і забезпечує майже повне руйнування клітинних стінок і вивільнення водорозчинних компонентів.
Опис
Науковий керівник: Божков Анатолій Іванович, доктор біологічних наук, професор кафедри молекулярної біологія та біотехнології
Бібліографічний опис
Білоус, А. Д. Розробка ефективного способу отримання харчового бiлка iз Saccharomyces cerevisiae : кваліфікаційна робота / А. Д. Білоус ; наук. кер. А. І. Божков. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024. – 65 с.