Навчальні видання. Економічний факультет
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/1038
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Портфоліо кафедри статистики, обліку та аудиту (Майбутній розвиток ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022) Птуха, Катерина Олександрівна; Кущенко, Олена ІванівнаЗаклад харчування при вищому навчальному закладі є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильної організації роботи закладу харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність навчання. В даній роботі проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування, а саме: місткість залу закладу харчування, основні цехи для приготування страв, режим роботи закладу харчування та привели прогнозовану кількість споживачів на добу та кількість страв для буфету та приготування у залі.Документ Формування траєкторії ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна(Харків, ХНАДУ, 2022-11-18) Кущенко, Олена Іванівна; Птуха, Катерина ОлександрівнаСтаття присвячена аналітичному дослідженню концепції ідеї реконструкції корпусу економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна та відкриттю у ньому закладу харчування для студентів та викладачів. Проблема харчування щодо закладу вищої освіти є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильного харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність у навчанні. У статті проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування. Робота була створена у рамках проведення Виробничої практики, яка проходила цього року на кафедрі.Документ Аналітичне дослідження впливу COVID-19 на світових виробників чайної продукції(Суми: СумДУ, 2022) Кущенко, Олена Іванівна; Спорихіна, Олександра ОлександрівнаСтаття колективної монографії з двох параграфів присвячена аналітичному дослідженню впливу сьогоденної світової проблеми COVID 19 на міжнародні торгові потоки товарами, а саме на функціонування ринку чаю. Пандемія почала впливати на виробництво і попит, створювати порушення у ланцюгу поставок, а також надавати фінансовий вплив на фірми та їх результати діяльності на ринку чаю. Але популярність серед споживачів не зменшується. У роботі застосовані статистичні методи дослідження, які дозволили детально вивчити та проаналізувати експорт чаю в Україну.