Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Постійне посилання на розділhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/39
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Туристичне країнознавство : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович; Сідоров, Михайло Вадимович; Haponenko, Hanna; Parfinenko, Anatoliy; Sidorov, MykhailoВидання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю.Документ Використання Україною європейського досвіду стратегічного маркетингу туристичних дестинацій з урахуванням наслідків пандемії covid-19(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Проскурніна, Марія Владиславівна; Proskurnina, M.Документ Бізнес-план створення туристичного підприємства(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Карзіна, 2023) Неприлюк, Валентина Сергіївна; Nepryliuk, V.S.Документ Сучасний стан та пріоритетні напрямки туристичної політики Канади(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Борзенкова, Катерина Андріївна; Borzenkova, K.A.Документ Розробка маркетингової стратегії діяльності туристичного підприємства (на прикладі підприємства «Ukraina Incognita»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Аракелян, Ліліт Таронівна; Arakelyan, L.Документ Використання досвіду країн Скандинавії щодо розвитку туризму в Україні(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Агуленко, Марія Ігорівна; Ahulenko, M.Документ Економіка туристичного підприємства : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Євтушенко, Олена Віталіївна; Gaponenko, Anna I.; Yevtushenko, Olena V.Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм і рекреація».Документ Економіка туристичного підприємства : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм і рекреація»)(Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Євтушенко, Олена Віталіївна«Економіка туристичного підприємства» є обов’язковою освітньою компонентною у підготовці бакалаврів за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація». Мета вивчення дисципліни полягає у набутті знань, умінь, навичок, ціннісних установок та компетенцій у галузі економіки туризму, економічної діяльності підприємств туріндустрії, організації підприємницької діяльності у туризмі, прийнятті економічних рішень у ринкових умовах у сфері туризму, що дозволяють студентам вести професійну діяльність у сфері туризму та правильно розуміти та використовувати економічні закони, що діють на туристичному ринку. Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм і рекреація».Документ Організація ресторанного господарства : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних науково-дослідних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм»(Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022) Кучечук, Лариса ВолодимирівнаМетодичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи, виконання індивідуальних науково-дослідних завдань розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» і розкривають питання, повʼязані з вивченням курсу «Організація ресторанного господарства»: зміст основних понять дисципліни, підготовка до семінарських занять, самостійної роботи студентів, поточного та підсумкового контролю, індивідуальні завдання, а також рекомендовану літературу. Видання також містить тематичний план курсу, методи навчання та критерії оцінювання, схему нарахування балів, шкалу оцінювання.Документ Туристичне країнознавство : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм»)(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020) Гапоненко, Ганна Ігорівна; Парфіненко, Анатолій ЮрійовичВидання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм».